Groothandel in modestoffen sinds 1945

WIJ GARANDEREN JE TEVREDENHEID DANKZIJ ONS RUIM AANBOD,
DE HOGE KWALITEITSZORG
EN EEN CORRECTE NALEVING VAN ONZE AFSPRAKEN.

ONZE AANPAK

Bij Edi-Tex Bvba gebeurt alles manueel, van het afmeten, tot de verwerking en verpakking in ons atelier. Zo garanderen wij steeds een grondige kwaliteitscontrole. Nadien zorgen we voor een correcte en vlotte levering.

ONZE KLANTEN

Ons cliënteel bestaat voornamelijk uit stoffenwinkels, couturiers en naaiateliers. Heb je zelf een zaak, ben je ontwerp(st)er en wens je een kijkje te nemen in onze collectie om de uwe uit te breiden? Laat het ons weten via het contactformulier!

ISTO-534
ISTO-2

ONZE COLLECTIE

Onze collectie bestaat uit een zeer mooi assortiment van hoogwaardige modestoffen. Bij Edi-Tex Bvba vind je jaarlijks een nieuwe, exclusieve en uitgebreide winter- en zomercollectie. Maar waar je het meest van versteld zal staan is de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

CONTACTEER ONS

Je kan steeds vrijblijvend met ons contact opnemen voor meer informatie. Aarzel niet om het contactformulier in te vullen of een afspraak te maken om het atelier te komen bezoeken. Zodat je in een rustige sfeer en ongestoord de volledige collectie kan inkijken. Indien gewenst, komen we zelf bij je langs om onze collectie te presenteren.

  • Tom Govaerts
    Tom Govaerts Administration
  • Elien Imschoot
    Elien Imschoot Sales & Customer Care
  • Bart Govaerts
    Bart Govaerts Sales & Customer Care